25 iulie 2011

Travel make-up + Day 11 + MicGiv winner

Hey! Am venit de la scoala. Am fost la o "mini-sedinta" cu dirigintele si colegii. Am aflat profesorii si ni s-au luat masuri pentru uniforma. Nu prea stiu ce sa spun acum despre colectiv, voi vedea mai incolo. Postez acum pentru ca dupa-amiaza plec spre Cluj. Mi-am facut o parte din bagaj si vreau sa va arat beauty case-ul pe care il iau cu mine. Fiind vara nu folosesc foarte multe produse. :)
Photobucket

Photobucket
Spaţiere de la stânga la dreaptaImi iau 2 quad-uri de farduri. Unul cu culori neutre si unul cu mov. Un rimel. 3 pensule pentru ochi. Kitul de sprancene Oriflame si gelul transparent de la AVON. 2 luciuri de buze si un ruj. 2 corectoare. O crema nuantatoare, baza de machiaj matifianta, blush+pensula, bronzer lichid, primer si un fard lichid pe care il folosesc ca baza.

Day 11 - Bag you want to have
My all time favourite de cand am vazut-o la Blair (juicystar07) pe Youtube

Au fost doar doua fete care s-au inscris deci random n-a avut prea mult de lucru. Castigatoarea este...morphine. Iti voi trimite imediat un mail cu voucherul :)

5 comentarii:

  1. ce dragutz este beauty case-ul....si eu zic ca sunt suficiente machiajele pe care le iei:)..chiar sunt utile si de baza:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey!AM vazut ca iti place sa participi la concursuri de machiaj.Voiam sa te invit la concursul gazduit de blogul meu.Regulile sunt simple,dar mai multe detalii poti afla de aici http://sudessa.blogspot.com
    premiile sunt consistente(180,150 si 110 lei)

    RăspundețiȘtergere
  3. de unde ai beuty caseul?si eu vreau unul:):

    RăspundețiȘtergere
  4. @Sudessa Cu sigranta voi intra sa vad despre ce e vorba :*

    @brenda_deea13 Eu l-am luat de la un magazin de solduri de la mine din oras. A fost ieftin si de aceea l-am luat. Stiu ca se gasesc si la Sephora in diverse marimi.

    RăspundețiȘtergere