6 iulie 2011

LOTN Bright light + Schimbare de planuri

Hey! Am revenit astazi cu lookul pe care l-am purtat la nunta. Stiu ca pozele sunt groaznice, dar a trebuit sa plecam repede de acasa, se intunecase deja si am apucat sa fac poze abia in baia restaurantului imediat ce am ajuns. Am ales sa fie ceva luminos pentru a arata odihnita pana la sfarsit. Am avut o mare problema in legatura cu machiajul. La nunta am fost cu matusa mea, iar ea este total impotriva machiajului, spune ca imbatranesc si tot felul de lucruri de genul. Cand mi-a vazut mini beauty case-ul a si inceput sa fie nervoasa si a spus ca nu ma ia la nunta daca ma vede machiata. A trebuit sa fac totul pe fuga, ca sa nu poata comenta dupa. Uf, ce greu a fost. Probabil as fi facut ceva mai dramatic daca nu aparea problema aceasta. Anyway, maine dimineata plec spre Cluj, intr-o mica escapada (vacanta). Probabil revin luni. Cand revin va arat si ce make-up stuff am avut cu mine :D Enjoy photos! Colajul e de la inceputul petrecerii.
Photobucket
Aceasta e fata mea after-party la 4 a.m.

6 comentarii:

  1. pai si asta ar fii fost un motiv sa nu te ia la nunta,ca te machiezi?:))) e fata ta pana la urma,daca tu decizi sa te machiezi,nu inteleg de ce matusa ta ar fii impotriva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda. M-am chinuit sa ii explic, dar nu intelege. Cand sunt cu ea trebuie sa fac ce spune ca sa nu se supere. Dar nu puteam sa nu ma machiez la nunta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un machiaj simplu si dragut:x



    xoxo
    www.dedeeasclothes.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. unde la cluj?:)eu stau la cluj..poate te vad pe acolo:)):*

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru Andreea: Am stat la un camin studentesc. Undeva aproape de Restaurant Sinaia.. Nu am avut cu cine sa ies :( Daca stiam mai din timp!

    RăspundețiȘtergere