1 august 2011

July Favs* + Day 17

Hey! Am ajuns si in august si e timpul pentru preferatele lunii ce a trecut. Nu m-am machiat prea mult. Pe fata nu am aplicat chiar nimic. Mi-au placut mai multe produse in luna ce a trecut, dar nu le-am considerat pe toate ca fiind favorite. Multe dintre ele le-am decoperit la sfarsitul lunii si probabil vor avea un loc in urmatoarea postare de acest gen.
Photobucket
1. Balzzzam de la Gerovital - mi se pare perfect pe timp de vara. Hidrateaza buzele si cand e aplicat are un efect de racorire. Cred ca contine mentol..
2. Baza de machiaj MagiX de la AVON (review aici) - e life-saving. M-a ajutat sa tin sub control excesul de sebum pe timpul lunii calduroase ce trecut.
3. Deodorant Rexona - mereu am considerat aceasta firma ca fiind no.1 in materie de deo. M-am reintors la acest deodorant dupa ce am folosit alta firma si sunt multumita de alegerea facuta
4. Paleta UD Naked - M-am machiat minimal si am ales culori neutre. Paletuta asta mi-a cazut in mana de cele mai mult ori. :X Dar cred ca stiti deja ca e divina :))

Spre deosebire de luna trecuta acum am avut mult mai putine favorite, dar caldura ne impiedica pe multe sa folosim o duzina de produse de machiaj. Nimeni nu vrea sa arate ca un panda (smudged mascara or eyeliner) :D

Day 17 - Fashion pieces that's on your to-buy list
De la inceputul verii am spus ca imi voi lua o pereche, dar tot n-am apucat.
Astept pareri, sugestii, request-uri sau orice altceva va trece prin capusorul vostru frumos la adresa bambina.sun@yahoo.com XO XO :*

3 comentarii:

  1. stim deja cat de divina e Naked :P plus ca te invidiez:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristina: Nu e nevoie sa ma invidiezi :) Sunt multe fete care detin Naked. Eu inca sunt intr-un vis de cand am paleta.

    @dedeea: I know! Merita si ultimul banut.

    RăspundețiȘtergere