16 august 2011

Review produse elf + Day 26

Hey! Intr-o postare de tip haul v-ati aratat interesate de produsele elf, in special de pudra Complexion Perfection. Am amanat review-ul o buna perioada de timp pentru a testa cat mai bine produsele si a-mi forma o parere.
1. Pensula pentru alicarea fardului (gama normala)
E o pensula buna si isi face treaba. E cam greu sa o dai in bara cand cumperi o pensula de acest tip. Totusi o consider potrivita pentru pleoape mari. Este destul de lata. Spre deosebire de cea de blending are manerul mai scurt. Nu i-au cazaut pana acum fire, dar ma astept sa se intample curand :))
Photobucket

2. Cream liner nuanta Coffee (gama Studio)
E primul meu produs de acest gen si sunt destul de multumita. E putin mai usor de aplicat decat un liner lichid, dar nu cu mult. Desi pe site se precizeaza ca numai nuanta Black vine cu pensula si aceasta are una. Si e groaznica. I-au cazut cam jumatate din fire (nu joking) si traseaza linii foarte groase. Eu folosesc o pensula mai veche pentru buze cu care pot trasa linii subtiri. A inceput deja sa se intareasca si sper sa il pot salva. Deasemenea imi place culoarea. E un maro neutru care poate fi folosit atat in combinatii cu culori calde cati si cu cele reci. In poza am trasat o linie cu grosime medie.
Photobucket

3. Pudra Complexion Perfection (gama Studio)
Am ajuns si la produsul meu favorit. E o pudra fina, translucida care (surprinzator) nu are efect cackey pe fata. E prima pudra care ma multumeste in acasta privinta. Matifiaza frumos tenul si il pastreaza asa cateva ore (depinde aici si de tipul de ten). Pretul e rezonabil si a devenit produsul meu holy grail in materie de pudra. Eu aplic cu pensula stippling.
Photobucket

Day 26 - An item from tour wishlist
Acest set de pensule Sigma :X:X
Bonus pictures (I love skating)
Photobucket

Photobucket

P.S. I know I'm not a skinny person -.-

Astept pareri, sugestii, request-uri sau orice altceva va trece prin capusorul vostru frumos la adresa bambina.sun@yahoo.com XO XO :*

5 comentarii:

  1. Si mie imi place pensula, nu i-a cazut niciun fir de par!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pozele sunt facute in Gura Humorului :) My home town <3

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ami Da, sunt in Gura Humorului pozele. Am fost la strand 2 zile. E grozav :X

    RăspundețiȘtergere
  4. NOT skinny?
    ...
    oi fi eu chioara,damn

    RăspundețiȘtergere
  5. Super blog! Follow!;;)
    Treci si pe la mine: beauty-and-stuff.blogspot.com:)

    RăspundețiȘtergere