10 august 2011

NOTD Cru-Cruela de Vil + Day 22

Hey! Mi s-a pus pata pe oja crapacioasa si am stat si m-am gandit cu ce culori se presupune ca ar arata mai bine. Ce culoare (ei bine, in acest caz non culoare) putea fi mai contrastanta decat alb?? Si am avut o manichiura in stilul 101 Dalmatieni pentru o saptamana intreaga :D Mama e inca surprinsa de fiecare data cand ma vede cu o manichiura turbata si nu intelege cum se poate sa imi placa culorile neon si manichiura french in acelasi timp :))
Am fost astazi pana la scoala sa fac rost de lista de lecturi obligatorii pentru clasa a IX-a. :-w Sunt 2 pagini A4 scrise la calculator cu 12. Asta e nebunie! Si mai am doar o jumatate de luna in care sa citesc. Probabil ma voi incuia in casa cu un teanc de carti si o cana de cappucino. Aici ploua de dimineata pana seara. Pana la scoala a picurat incontinuu... Am trecut si pe la biblioteca sa luam cateva carti. Doamnele alea nu stiu ce inseamna politetea. Ne-au servit cu cea mai mare scarba si erau foarte nemultumite ca ii citeam cartile de care aveam nevoie de pe telefon. "Trebuie sa va faceti o lista, domnisoarelor!" Nu zau? Abia pozasem lista la scoala.. Atata timp cat am smart phone nu inteleg de ce ar fi trebuit sa ma complic pentru ea. Si in drum spre casa un grup de baieti a inceput sa comenteze deranjati probabil de faptul ca eu si Byu eram foarte aranjate, pe tocuri si duceam si carti in brate. In ziua de azi esti persecutat daca incerci macar sa inveti.
Ma deprima ingrozitor vremea, dar m-am relaxat cu un corn cu ciocolata :X Enjoy the picture with my nails!
Photobucket
Day 22 - What makes you happy
Prietenii, dansul si culoarea mov :) I'm addicted to beauty and purple. Lol
Astept pareri, sugestii, request-uri sau orice altceva va trece prin capusorul vostru frumos la adresa bambina.sun@yahoo.com XO XO :*

8 comentarii:

  1. Ce titlu fain :)). Imi place manichiura crackuita. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place cum vine:X poti citi doar cartile pentru bac..celalalte mai superficial,printre pagini sau comentariu pe net dacanu ai timp..insa cele pt bac trebuie sa le citesti obligatoriu:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar sunt foarte curioasa: ce carti ai de citit pt clasa a 9-a? Eu n-am citit nimic:-?? si totusi m-am descurcat:)). Pt clasa 10-a is mai multe..

    RăspundețiȘtergere
  4. @Silver^ Am o lista tare lunga. Momentan am luat de la biblioteca Donna Alba, Titanic Vals, scrisorile de dragoste ale lui Mihai Eminescu catre Veronica Micle si Cartea nuntii. Majoritatea cartilor pe care le am de citit sunt de autori romani.

    RăspundețiȘtergere
  5. este singura combinatie care-mi place cu ojele de tip shatter: alb pe negru. sau ma rog, invers. in rest mi se par hidoase! deci, imi plac mult ale tale ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu n-am citit cartile astea.. si nici n-am avut nevoie de ele..:-??

    RăspundețiȘtergere