15 august 2011

Make-up inspired by Michelle Phan (Moonlight Seduction) + Day 25

Hey! In primul rand vreau sa imi cer scuze ca am lipsit in ultimele zile. Am fost la strand ieri si alaltaieri si m-am bronzat si eu un pic (+sunt putin arsa in zona pieptului). Am plecat dimineata si am ajuns seara. tarziu, franta de oboseala. V-as arata cateva poze, dar am uitat aparatul foto in masina :( Ma revansez eu... Maine voi posta review-ul la produsele elf, cu care sunt restanta de mult.
Probabil ca va voi innebuni cu prea multe lookuri inspirate de Michelle, dar e pur si simplu idolul meu. Datorita ei am inceput sa ma machiez si datorita ei am acum acest blog. Lookul pe care vi-l prezint astazi e mai elaborat. As vrea sa am si poze full face, dar fata mea nu e inca gata. De asemenea imi pare rau ca nu port rimel, dar am uitat :D Initial incepusem machiajul in joaca, doar cu amintirile pe care le aveam, iar apoi am deschis calculatorul si m-am uitat inca o data la filmulet. Clipul de inspiratie aici. Sper sa va placa!
Photobucket

Photobucket
Day 25 - What do you want to get from luux
EVERYTHING!
Astept pareri, sugestii, request-uri sau orice altceva va trece prin capusorul vostru frumos la adresa bambina.sun@yahoo.com XO XO :*

Un comentariu:

  1. Am facut si eu o mini obsesie pt mov :X o sa incerc sa reproduc si eu machiajul tau :D

    RăspundețiȘtergere