16 septembrie 2011

My new nails < 3 + a bit from my manicure routine

Hey! A inceput un nou an scolar si le urez tuturor celor care au (re)inceput scoala sau facultatea succes! Nu stiu daca stiti cu toate, dar unghiile mele erau destul de lungi. Nu puteam sa merg cu ele asa la scoala, asa ca le-am scurtat, dar... le-am si dat o noua forma. Le-am facut patrate (cu colturi rotunjite) asa cum nu le-am mai avut niciodata. Ma gandesc sa le mai scurtez putin, dar am vrut sa imortalizez in poze si acest moment.
Am vrut de ceva timp sa realizez un post "my nails routine", dar m-a lasat aparatul foto cand eram in timpul procesului. Am pastrat pozele si zilele trecute m-am apucat din nou de manichiura. Am pozat o parte din restul procesului. Puse cap la cap sunt ok :D
Pana nu demult nu foloseam decat oja si acetona, dar am realizat cat de importanta poate fi folosirea anumitor produse pentru intarirea/cresterea/... unghiilor.

PRODUSE FOLOSITE
Photobucket

Photobucket
1. Indepartez oja veche de pe unghii cu acetona sau dizolvant.
Photobucket
2. Pilesc pentru a da forma unghiilor (asta fac cam o data-de doua ori pe luna)
Photobucket
3. Aplic putin ulei de masline pe unghii si cuticule. Astept 5-10 minute dupa care ma spal bine pe maini cu apa si sapun.
Photobucket

4. Aplic o crema intens hidratanta pe cuticule. Eu folosesc una de maini, din comoditate. Am avut intr-un timp una special pentru cuticule, dar e acelasi lucru. (in poza de mai jos se vede noua forma a unghiilor :x)
Photobucket

5. Dupa 5 minute masez crema in piele si imping cuticulele. Uneori le tai, desi stiu ca nu e ok.
Photobucket
6. Aplic diverse tratamente pentru unghii. In urmatoarea ordine: Farmec, Avon pentru cresterea unghiilor, Calcium Gel si lac cu minerale.

Pentru a incheia acest post frumos mi-am facut un french. :) Produsele folosite se vad in a 2-a poza. :D Ce ziceti de noua forma a unghiilor?
Photobucket

Astept pareri, sugestii, request-uri sau orice altceva va trece prin capusorul vostru frumos la adresa bambina.sun@yahoo.com XO XO :*

3 comentarii:

  1. imi place noua forma :D mai mult decat cea precedenta ;)) cam asa este si rutina unghiutelor mele :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc si eu crema de maini de la Oriflame,miroase f frumos!
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Multa bafta in noul an scolar si sa iei numai note mari :*

    RăspundețiȘtergere