26 septembrie 2011

ELF Giveaway Winner!!!

Hey! Cam tarziu, dar vin si eu cu anuntul castigatoarei giveaway-ului ELF. Au fost in total 45 de inscrieri. :* Va multumesc tuturor pentru participare, avand in vedere ca ati avut putin timp la dispozitie nr. de inscrieri mi se pare foarte bun. Multe dintre voi nu ati lasat o adresa de email, asa ca voi astepta sa ma contacteze castigatoarea pentru ca eu nu stiu cum sa dau de ea :D.
Photobucket

Photobucket

Photobucket
Si castigatoarea este ..............
Photobucket

Astept un mail de la tine in cursul zilei de astazi pe adresa de mai jos. :*
Astept pareri, sugestii, request-uri sau orice altceva va trece prin capusorul vostru frumos la adresa bambina.sun@yahoo.com XO XO :*

5 comentarii:

  1. Uau! Ce tare ma bucur!:)) Stii ce e amuzant! La giveawayul meu a castigat Honey Bunny, care a organizat si ea un giveaway elf...acum si eu la fel! Acum iti trimit mail! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa iti dau mail...imi spune ca nu exista adresa ta. Ti'am lasat pe Facebook, pe profitul tau personal, intr-un mesaj adresa mea, sper ca nu te superi si sa ma anunti cand ai primit-o!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar stii ce e tare, Rux ? Ca Andreea m-a sunat sa imi spuna ca am castigat la giveaway-ul organizat de tine, ti-am dat mail si cand am vazut ca numele tau e Rux, ea a zis ca tu ai castigat la giveaway-ul ei, iar eu te-am anuntat apoi pe tine :))) Tare, nu ?

    RăspundețiȘtergere