2 februarie 2012

The secret of UDPP

:) Hey! Iarna trecuta am pus pentru prima data manutele pe Urban Decay Primer Potion. Mi-a placut inca de la primele folosiri, insa am ramas surprinsa sa vad ca in scurt timp nu mai iesea deloc produs pe aplicator. M-am gandit ca s-a terminat, insa nu am aruncat ambalajul deoarece arata atat de dragut ;)) In urma cu vreo 2 saptamani am gasit pe internet niste poze si informatii cum ca ambalajul UDPP impiedica podusul sa iasa si acesta ramane in interior. Initial nu am vrut sa cred, desi erau prezentate poze si am amanat taierea tubului. Dar intr-o zi m-am hotarat sa scot produsul ce e blocat in tub si sa il depozitez intr-un recipient micut. Zis si facut. Am luat un cutit si m-am apucat sa tai tubul la capatul de sus. Nu va mai spun ca in timp ce taiam tot aveam indoieli: "Vai, sa vezi ca e gol tubul!". Insa dupa ce am terminat de "killarit" frumusetea de ambalaj am ramas cu gura cascata. Cred ca pozele spun tot:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Nici n-as fi crezut ca e asa de mult produs in tub. L-am scos in recipient si pe langa capac i-am pus si un capac de protectie ca sa nu se usuce.
Va recomand cu incredere sa nu aruncati tubul de UDPP cand aveti impresia ca s-a terminat. Luati un cutit si faceti rost de primer pentru inca o luna cel putin :D
Astept pareri, sugestii, request-uri sau orice altceva va trece prin capusorul vostru frumos la adresa hallowen_greating@yahoo.com XO XO :*

2 comentarii:

  1. Toate fetele s-au plans de acelasi lucru, ca ramane foarte mult produs din cauza formei proaste a sticlutei. Dar am inteles ca au schimbat tubul si acum arata si el mai normal si primerul poate fi folosit integral fara sa fie "macelarit" tubul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne dumnezeule! Cat produs ! Ce bine ca nu l-ai aruncat :))

    RăspundețiȘtergere