7 februarie 2012

Review Fond de ten Dermablend Vichy

Hey! Cred ca in urmatoarea perioada nu voi putea posta chiar zilnic, insa voi incerca sa fiu prezenta cat mai mult pe blog. Scoala imi acapareaza o mare parte din timp si nu vreau sa incep semestrul prost. :)
In urma cu aporximativ o luna am primit fondul de ten Dermablend de la Vichy. Initial am fost foarte incantata ca voi incerca acest produs, insa m-am dezumflat putin cand am vazut nuanta. Din start mi s-a parut prea inchisa si am abandonat o perioada fondul de ten prin sertar. L-a folosit mama mai mult si mi-l tot lauda ;)) Am citit insa un review al unei fete ce purta la Colorstay 150, eu fiind 180. Si cum am zis ca incercarea moarte n-are, m-am inarmat cu tubul de fond de ten.
Are acoperire mare intradevar, insa nu as putea sa caracterizez finish-ul ca fiind "natural". Se vede pe piele, insa nu exagerat. Arata foarte bine, chiar si in lumina naturala. Oricum, ca o precizare, eu nu am intalnit pana acum un fond de ten care sa nu se vada deloc-deloc. :)
Rezista toata ziua, fixat cu pudra. Eu am tenul mixt, dar cred ca pentru fetele cu ten normal sau uscat nu e necesara pudra.
Ambalajul e practic, un tub de 30 de ml, cum se intalneste la o mare parte din fondurile de ten de pe piata.
O mare recomandare! Nu aplicati cu pensula. La prima folosire l-am aplicat cu o pensula de fond de ten (preferata mea) si am avut socul sa imi vad fata aratand ca iesita din sacul cu faina, plina de dungi. Ei recomanda aplicarea cu degetele si se pare ca nu fac asta degeaba. Degetele sunt fantastice pentru fondul acesta de ten.
Va las cu cateva poze. :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Astept pareri, sugestii, request-uri sau orice altceva va trece prin capusorul vostru frumos la adresa hallowen_greating@yahoo.com XO XO :*

4 comentarii:

  1. Are acoperire mult mai mare decat Colorstay? Ca pe mana nu prea pare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are acoperire mare. La fel ca si Colorstay. Pe mana am pus un strat foarte subtire. Nu e vorba de cantitate, ci de pigmentii din fondul de ten. E foarte concentrat. Eu nu am foarte multe de acoperit de ceva timp incoace, insa am urme de la cosuri si face fata cu brio. Nu e nevoie si de corector.

      Ștergere
  2. Eu ma inteleg foarte bine cu fondurile de ten de la Vichy , deci cred ca o sa il cumpar si pe acesta. Ms de review . Pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt tare curioasa sa-l incerc!

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere