10 februarie 2012

Home-made Pizza :X

Hey! Astazi iesim putin din sfera de beauty si ne indreptam catre bucatarie. Nu stiu despre voi, insa eu sunt o mare fana a gatitului. Nu stiu inca sa fac lucuri foarte complexe, insa imi place tare mult sa gatesc. Cred ca e important pentru orice fata sa stie macar lucrurile de baza. :)
Eu iubesc pizza, insa de multe ori nu vreau sa merg la restaurant sau sa comand pentru ca, in primul rand costa, si mai ales acum, iarna, e prea frig afara pentru a iesi la "drumetii". Eu fac pizza pe paine acasa :D Poate suna ciudat, insa rezulatul e unul foarte bun. Taiati felii de paine, nu foarte groase, nici foarte subtiri si incepeti sa le umpleti cu tot ce va place. Eu pun pe ele in functie de ce am in casa, insa neaparat porumb. Topping-ul meu preferat de pizza este porumbul. Yam-yam! Si nu uitati de cascaval :) Leaga totul mai bine cand se topeste deasupra. Dupa aceea pun feliile pe o tava si le dau la cuptor vreo 10 minute, cat sa se topeasca cascavalul deasupra. Iese o minunatie! Painea e putin crocanta si cu tot ce e deasupra.... Eu pun deasupra ketchup sau maioneza, insa in ultimul timp am fost foarte obsedata de maioneza de la Hellmans. Va las singure sa va convingeti din poze!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
V-ar tenta sa incercati aceasta varianta sau ramaneti la pizza clasica? :)
Astept pareri, sugestii, request-uri sau orice altceva va trece prin capusorul vostru frumos la adresa hallowen_greating@yahoo.com XO XO :*

6 comentarii:

  1. Doamne cu arata...delicos!
    Ma duc si eu sa-mi fac...cred ca am tot ce-mi trebuie, sigur am porumb:).

    RăspundețiȘtergere
  2. arata foarte bine mai ales cand nu ai chef sa astepti sa creasca aluatul, sa il framanti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata delicios!
    Exact tipul asta de pizza faceam in liceu, cand eram pe fuga si vroiam neaprat ceva cu gust de pizza, eu fiind addicted to it. :)
    Si mie imi place porumbul in pizza, dar si mozzarella, cu cat mai mult din ambele, cu atat mai bine. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place tare mult sa fac acasa, doar ca eu fac si aluatul, e foarte simplu. Mie imi place sa o inec in ciuperci, asta e topping-ul meu preferat. :)) Si sunt sanatoase oricum, deci pun din belsug. :)) Imi place si porumbul, insa daca nu am ciuperci, nici nu ma pun sa fac. :))

    Imi place si ideea ta, e super rapida si practica. :X

    :*

    RăspundețiȘtergere
  5. La fel cum a spus si Anda as incerca si eu sa pun ciuperci.Stiu ca multa lume nu le prefera dar mie imi plac tare mult.

    Mi se pare o reteta foarte buna.

    Ca sa nu mai zic ca se vad foarte apetisant.

    Gata!Parasesc postarea ca mi se face pofta si nu am nici ciuperci si nici porumb:((

    RăspundețiȘtergere