11 noiembrie 2011

Review Avon Mascara Supershock VS Supershock Max

Hey! S-a terminat inca o saptamana grea si ma bucur nespus de inceperea weekend-ului. Pentru astazi am pregatit un review comparativ inte doua rimeluri marca Avon. Primul e lansat de ceva vreme, in timp ce al doilea e din aceiasi gama, dorind a fi o varianta imbunatatita.

-ambele au aceiasi culoare. Negru intens. Nu am cautat niciodata un negru mai negru decat am gasit pentru ca tot ce am incercat pana acum mi s-a parut destul de "negru" in materie de rimel:))
-ofera volum genelor si nu le incarca, aspectul final fiind unul natural
-pretul: 29 lei la pret intreg. Mi se pare un pret moderat.
-gramaj: 10 ml ambele si forma tubului identica. Difera insa culoarea. Varianta noua e un turcoaz foarte frumos.
-in catalog sunt amandoua recomandate ca fiind rimeluri pentru volum. Totusi, varianta noua ofera mai multa alungire.
-Supershock Max are o consistenta mai lichida si nu l-as recomanda persoanelor cu gene subtiri pentru ca tinde sa le lipeasca.
-periutele sunt diferite. Cu cea de la noua varianta e aproape imposibil sa aplici rimel de genele de jos fara sa te murdaresti. :( Si eu deobicei nu ma murdaresc pe pleoapa cu nici un rimel! (pozasem si periutele, dar s-au evaporat in mod misterios din aparat!)
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ati incercat vreunul din rimelurile acestea? Cum vi s-au parut?
Astept pareri, sugestii, request-uri sau orice altceva va trece prin capusorul vostru frumos la adresa bambina.sun@yahoo.com XO XO :*

7 comentarii:

  1. Da, le-am incercat pe amandoua. Insa as tinde mai degraba la prima versiune. Pe cel supershock max il am in varianta brown black insa este la fel de negru :))

    RăspundețiȘtergere
  2. le-am incercat si eu pe-amandoua. max imi place mult mult mai mult decat cel normal :) ceea ce nu-mi place la niciunul dintre ele este ca au peria foarte groasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat Supershock, mi-a placut destul de mult. Eu zic ca da volum genelor si nu le incarca, iar periuta este foarte ok:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar azi mi-am luat Supershok Max. Doamne imi face niste gene uriase :)) si asa eu le am dese si lungi .. mi le face duble.. deci varianta a 2a.. Max.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer, se vede clar din cele 2 poze ale tale, ca Max le lipeste, si nu par atat de dese... cred ca e mai important sa para dese , decat sa para lungi si lipite.. am dreptate ?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde pe ce tip de gene se aplica si care este efectul dorit :) E adevarat ca Max le lipeste putin si arata mai dramatic, insa mie imi place si asa. Cred ca tine de gusturi. :)

      Ștergere