29 martie 2013

[Day in pictures #1] Vanilla dream

:* Hey! Maine vreau sa filmez preferatele lunii martie si sa le si postez pe youtube. Voi urma sfaturile pe care le-am primit in urma primului filmulet si sper sa va placa mai mult :)
Astazi am fost la mall cu o prietena, Sabina, si am vrut sa va impartasesc si voua cateva poze, avand in vedere ca de astazi intru mai mult sau mai putin in vacanta. Saptamana viitoare e "saptamana altfel", o inventie mai mult decat nefolositoare a guvernului, dar asta e, ne conformam. Maine machiez doua fete frumoase foc de la mine din clasa pentru o zi de nastere si sper sa le conving sa imi pozeze pentru blog ^.^
dp1 photo dayp1.jpg
My new toy! :X Din pacate la Sephora de la mine din oras nu au adus Naked2, dar am pus mana pe bijuteria aceasta. :)
dp2 photo dayp2.jpg
Cine spunea ca nu poti manca delicios si de post, s-a inselat :D Am mancat orez cu mazare,porumb si morcov, pachetele de primavara, salata de castraveti si am "pacatuit" putin cu o portie de cartofi wedges de la Mc.
dp4 photo dayp4.jpg
OOTD. Nu prea s-a pupat tinuta mea cu vremea de afara, aici a fost astazi un vant de te lua pe sus! For real! Dar avand in vedere ca am petrecut timpul in mall, nu am inghetat. Botinele sunt cele pe care le-ati vazut si aici si v-au placut :)
dp3 photo dayp3.jpg
Am descoperit in Auchan minunatia asta! Coca-cola cu aroma de vanilie. Eu iubesc orice miroase sau are gust de vanilie deci a fost love-at-first-sight! Si a fost si buna, desi prefer Pepsi in general :)
 photo 532925_570071013027647_1549097795_n.jpg
O poza "instagram-uita" cu mine si Sabina. :) M-a rugat sa o machiez pentru un shooting photo si abia astept ^.^
dp5 photo dayp5.jpg
Imi inchei seara cu Lisa Eldrige (seria ei despre fond de ten e super) si fistic. Singurul deliciu al postului :)) Noroc de nuci si alte arahide, ca deja mi-e pofta de ciocolata.

Sper ca v-a placut postarea aceasta, e prima de acest tip :) Revin in weekend cu un video. Va pup si va doresc un weekend frumos. Il meritati!

Astept pareri, sugestii, request-uri sau orice altceva va trece prin capusorul vostru frumos la adresa hallowen_greating@yahoo.com XO XO :*

2 comentarii:

  1. Foarte tare postarea! <3
    Ar fi fain si o saptamana in imagini. ;;) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Multumesc!
      Deobicei nu prea fac poze multe, dar daca voi avea o saptamana interesanta, voi posta si o saptamana in imagini. Fiind inca eleva, saptamana mea e cam la fel mereu :(

      Ștergere