9 septembrie 2012

Back! Long time, no see.

Vara aceasta am lipsit cu desavarsire de pe blog. A fost o perioada incarcata, am fost plecata o parte din vacanta, iar in restul timpului nu am avut dispozitia necesara pentru a crea posturi calitative. Dar am revenit, plina de idei noi si buna dispozitie. ^.^ Am regandit conceptul blogului si chiar daca stiu ca nu ma urmareste foarte multa lume, sa fiu parte din blogosfera de beauty romaneasca e un lucru pe care il fac mai ales pentru mine, pentru ca imi place si ma relaxeaza. Munca din spatele unui blog nu e atat de usoara pe cat ar crede unii, insa am ajuns la concluzia ca merita, iar cand faci lucrurile din placere rezultatul e cu atat mai satisfacator.
Desi in general nu sunt o persoana foarte organizata, cu blogul e alta treaba, asa ca mi-am stabilit trei zile de postare/saptamana. In caz ca nu intrervine nimic voi posta luni, vineri si sambata. Si evident, daca voi avea parte de perioade mai libere voi incerca sa postez si in celelalte zile ale saptamanii. 
Cam astea au fost toate lucrurile pe care am vrut sa le spun in postarea "de revenire". Urmatoarea postare va fi o colaborare cu mai multe bloggerite si va aparea pe blog pe 15 septembrie, so stay tuned! Sunt foarte incantata de colaborarile ce s-au organizat in ultimul timp in blogosfera, mi se par super fun si vreau sa pregatesc ceva frumos cu ocazia primei mele participari la asa ceva. :)
Si.. in caz ca ati uitat fata din spatele blogului destiny-of-a-star, imi aloc dreptul de a incheia postarea cu o poza in-a-happy-mood ^.^ Pana data viitoare hugs and kisses >:D< :*:*

Astept pareri, sugestii, request-uri sau orice altceva va trece prin capusorul vostru frumos la adresa hallowen_greating@yahoo.com XO XO :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu