29 martie 2012

Haul Avon ^.^

Hey, little sunshine rays :* Mi-a fost super dor de blog si abia asteptam sa postez din nou. Am luat o mica pauza din cauza scolii. Luna aprilie fiind mai mult vacanta toti profesorii ne-au bombardat cu teste si toate cele. :)
Am comandat in urma cu o luna cateva chestiute de la Avon (ceva mai multe defapt) ;)) Nu am apucat sa vi le arat, insa nu e niciodata prea tarziu. De asemenea, intentionez sa fac si un tutorial video al unui makeup realizat cu farduri Avon pentru ca stiu ca multa lume nu le agreaza, insa eu le folosesc cu placere si mi se par chiar bune calitativ (si da, am si farduri high-end precum UD si tot imi plac cele Avon :P)
Photobucket

Photobucket

Photobucket
Asa.. dupa poze sa va zic si ce mi-am luat :D
-2 farduri quad, cele din colectia noua. Nuantele Smoke&Mirrors si Mystery
-rimel Supercurlacios si Spectralash
-2 creioane Supershock, aceeasi colectie noua, nuantele Blackberry si Golden Fawn
-2 masti de fata Planet Spa (am o gramada din astea si imi plac toate :X)
-ruj Shine Attract nuanta Happy Pink
-casti sclipicioase :D
-deodorant spray si cu bila OnDuty Tropical Burst

Daca sunteti interesate de un review la un anumit produs ma voi stradui sa il fac cat mai repede, doar lasati un comment mai jos :)
Voi ce v-ati mai luat de la Avon in ultima perioada? Ce parere aveti despre aceasta firma in general? :) Looking forward to your answers!
Astept pareri, sugestii, request-uri sau orice altceva va trece prin capusorul vostru frumos la adresa hallowen_greating@yahoo.com XO XO :*

3 comentarii:

  1. Ultima data mi-am luat creioanele supershock (cred ca cele pe care le ai si u + unul mov). Mai aveam unul negru si mi-a placut mult de tot pt ca rezista mai mult decat alte creioane.
    Cum sunt trusele? Nunantele sunt foarte frumoase dar m-am temut ca nu sunt pigmentate si nu le-am luat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce de bunatati aici :D Am folosit si eu Avon Spectra Lash si mi-a placut foarte mult:)

    RăspundețiȘtergere